Τα Αυθεντικά

Πολλά έχουν αλλάξει στην εποχή μας!

Στον κόσμο των σνακ όμως κάποια πράγματα καλύτερα να παραμένουν παραδοσιακά…

Λαχταριστή ζύμη κουροσφολιάτας με πλούσια αρώματα και ελληνικά αυθεντικά τυριά φτιαγμένα με τις παραδοσιακές συνταγές όπως παλιά!

Αυτά υπόσχεται η σειρά ” Τα Αυθεντικά ”

Τυρόπιτα με βαρελίσια φέτα και κατίκι Δομοκού

Συστατικά:

Βαρελίσια Φέτα ΠΟΠ, Κατίκι Δομοκού ΠΟΠ, Μυζήθρα, Λευκό τυρί, πασπαλισμένη με σουσάμι

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  170gr       40       80

Οδηγίες Ψησίματος:

Απόψυξη για 30min

  Προθέρμανση φούρνου στους 180 °C

   Ψήσιμο στους  180-200 °C για 22min

Τυρόπιτα με Φέτα και Μέλι

Συστατικά:

Φέτα ΠΟΠ, Ημίσκληρο τυρί, Μυζήθρα, Λευκό τυρί, Μέλι Ανθέων, πασπαλισμένη με μείγμα λευκού και μαύρου σουσαμιού

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  170gr       40       80

Οδηγίες Ψησίματος:

Απόψυξη για 30min

  Προθέρμανση φούρνου στους 180 °C

   Ψήσιμο στους  180-200 °C για 22min

Κασερόπιτα με τυρί καπνιστό

Συστατικά:

Καπνιστό ημίσκληρο τυρί με φυσικό καπνισμό από ξύλο οξιάς, Κασέρι ΠΟΠ 3μηνης ωρίμανσης, Τυρί Γκούντα, Ημίσκληρο τυρί, πασπαλισμένη με καλαμπόκι

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  170gr       40       80

Οδηγίες Ψησίματος:

Απόψυξη για 30min

  Προθέρμανση φούρνου στους 180 °C

   Ψήσιμο στους  180-200 °C για 22min

Scroll Up