Κουλούρια & Πολύσπορα

Τα κουλούρια είναι σήμα κατατεθέν στην παραγωγή κάθε φούρνου…

Αν και δεν έχει κατοχυρωμένη ονομασία προέλευσης, η ιστορία του ξεκινάει την εποχή της βυζαντινής αυτοκρατορίας και εμφανίστηκε κυρίως στην Κωνσταντινούπολη και στη Θεσσαλονίκη.

Η λέξη κουλούρι προέρχεται από τη βυζαντινή «κολλίκιον» που αναφέρεται σε πολλά βυζαντινά κείμενα και σημαίνει στρόγγυλο ψωμί.

Πολύσπορο τ. Φιλαδέλφεια & Γιαούρτι 185gr (ΚΤΨ)
Πολυσποράκι τ. Φιλαδέλφεια & Γιαούρτι 5kg (ΚΤΨ)

Συστατικά:

Κρεμώδες Τυρί, Γιαούρτι

 

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  185gr        30      80

Οδηγίες Ψησίματος:

    Απόψυξη για 60min.  Στόφα για 60min.

Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 20min.

Συστατικά:

Κρεμώδες Τυρί, Γιαούρτι

 

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  35gr        5kg      80

Οδηγίες Ψησίματος:

    Απόψυξη για 30min.  Στόφα για 60min.

Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 15min.

Κουλούρι με Φιλαδέλφεια 180gr (ΚΤΨ)

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  180gr        40      80

Οδηγίες Ψησίματος:

   Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 25-30min.

Κουλούρι με Τυρί 210gr (ΚΤΨ)

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  210gr        40      72

Οδηγίες Ψησίματος:

   Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 30min.

Κουλούρι με Ζαμπόν και Τυρί 220gr (ΚΤΨ)

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  220gr        40      72

Οδηγίες Ψησίματος:

   Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 30min.

Κουρού 190gr (ΚΤΨ)

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  190gr        30      80

Οδηγίες Ψησίματος:

    Απόψυξη για 30min.  Στόφα για 40min.

Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 17min.

     

           

   

Scroll Up