Κουρού, Κουλούρια & Πολύσπορα

Η ζύμη Κουρού είναι μια ειδικά σχεδιασμένη ζύμη με πολύ πλούσια γεύση που όταν ψήνεται δεν φουσκώνει αλλά γίνεται τραγανή σαν μπισκότο.

Τα κουλούρια είναι σήμα κατατεθέν στην παραγωγή κάθε φούρνου…

Αν και δεν έχει κατοχυρωμένη ονομασία προέλευσης, η ιστορία του ξεκινάει την εποχή της βυζαντινής αυτοκρατορίας και εμφανίστηκε κυρίως στην Κωνσταντινούπολη και στη Θεσσαλονίκη.

Η λέξη κουλούρι προέρχεται από τη βυζαντινή «κολλίκιον» που αναφέρεται σε πολλά βυζαντινά κείμενα και σημαίνει στρόγγυλο ψωμί.

Κουρού 190gr (ΚΤΨ)
Πολύσπορο τ. Φιλαδέλφεια & Γιαούρτι 185gr (ΚΤΨ)

Συστατικά:

Μυζήθρα

 

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  190gr        30      80

Οδηγίες Ψησίματος:

    Απόψυξη για 30min.  Στόφα για 40min.

Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 17min.

Συστατικά:

Κρεμώδες Τυρί, Γιαούρτι

 

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  185gr        30      80

Οδηγίες Ψησίματος:

    Απόψυξη για 60min.  Στόφα για 60min.

Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 20min.

Κουλούρι με Φιλαδέλφεια 180gr (ΚΤΨ)

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  180gr        40      80

Οδηγίες Ψησίματος:

   Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 25-30min.

   

Κουλούρι με Τυρί 210gr (ΚΤΨ)

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  210gr        40      72

Οδηγίες Ψησίματος:

   Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 30min.

                 

Κουλούρι με Ζαμπόν και Τυρί 220gr (ΚΤΨ)

Πληροφορίες Συσκευασίας:

  220gr        40      72

Οδηγίες Ψησίματος:

   Προθέρμανση φούρνου στους 180°C.  Ψήσιμο στους 180-200°C για 30min.

Scroll Up